VAMI COFFE

  How to promote Vietnamese coffee’s values in the market? How to make worldwide customers enjoy the best of high quality nutritional “Made in Vietnam” coffee? How to enhance the values of Vietnamese coffee in the global F&B industry supply chain? How to help Vietnamese farmers deal with price drops? etc. Those concerns are common among the dedicated people in the Vietnamese coffee industry, and are the reasons of the establishment of My Viet International Group.
   With our desires to make My Viet Group become “an iconic figure of the Vietnamese coffee industry and a worldwide recognized brand”, we commit to build and maintain our core values of “HUMANITY – HEART – VISION – ENTHUSIASM – KNOWLEDGE – CREDIBILITY” to contribute to the common efforts of enhancing the value of Vietnamese farmers and their products.

  Trân trọng!

see more

Category Product

 

News - Event

Today News

Vietnamese coffee history

Người Pháp đưa cà phê vào Việt Nam năm 1857. Vào đầu năm 1900, cà phê được trồng ở một số tỉnh phía Bắc như Tuyên Quang, Lạng Sơn và Ninh Bình. Cà phê Chè cũng được trồng ở khu vực miền Trung, ví dụ như các tỉnh Nghệ An và Hà Tĩnh.

View More

How are coffee beans popular in Vietnam?

Các chủng cà phê thuộc dòng Arabica đặc biệt thơm ngon ở Việt Nam có Bourbon, Typica, Mocha (moka) - những chủng cà phê có lâu đời nhất trên trái đất.

View More

7 sự thật về công dụng của cà phê sẽ khiến bạn muốn uống mỗi ngày

Mỗi ngày, Beethoven tự làm cho mình một tách cà phê từ 60 hạt cà phê, trong khi Voltaire uống đến 50 ly mỗi ngày và sống cho đến tuổi 83. Vì vậy, có lẽ nghiện cà phê cũng không hẳn là việc quá tệ!

View More

Cà phê sạch

Cafe sạch là một thức uống rất phổ biến ở nhiều quốc gia. Cà phê sạch được bán dưới nhiều dạng, dạng hạt, dạng bột hoặc thức uống ngay tại chỗ, trong siêu thị, nhà hàng hay quán cóc

View More

Liên hệ

Cửa hàng

Sign up to receive promotional information from us

026.3352.66.88